2 Χρόνια Κατάληψη Ανάληψης

2 Χρόνια Κατάληψη Ανάληψης

 

Η Κατάληψη Ανάληψης κλείνει στις 3 Οκτώβρη δύο χρόνια και προχωρά στη διοργάνωση εκδηλώσεων τις επόμενες τρεις βδομάδες.

Η αρχή γίνεται με τη συζήτηση με θέμα “Τοπικά κινήματα, αυτοοργανωμένοι χώροι και αγώνες“, την Παρασκευή 30 Σεπτέμβρη στις 7μμ.

Από το κείμενο της πρόσκλησης στη συζήτηση:

Είμαστε σε μια κρίσιμη συγκυρία για το ανταγωνιστικό κίνημα με την αριστερο-ακροδεξιά συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να προχωρά ακάθεκτη στην όξυνση της επίθεσης στα καταπιεζόμενα και εκμεταλλευόμενα κοινωνικά στρώματα, στην υποτίμηση των ζωών μας, ενώ οι αντιστάσεις που ορθώνονται δεν είναι σίγουρα αντίστοιχες της έντασης της επίθεσης. Επιπλέον ο διάχυτος κοινωνικός φασισμός που διατρέχει τη ραχοκοκαλιά της μικροαστικής ελληνικής κοινωνίας εμφανίζει επίσης σημάδια έξαρσης και παίρνει επιθετική μορφή με φασιστοεπιτροπές ανά την Ελλάδα που δρουν σαν το μακρύ χέρι της αντιμεταναστευτικής, ρατσιστικής πολιτικής του ελληνικού κράτους και της κυβέρνησής του.
Θεωρούμε ότι είναι επιτακτική ανάγκη να στοχαστούμε συλλογικά τις ιδιαιτερότητες της συγκυρίας αυτής, τη δυναμική και την κατάσταση των εγχειρημάτων μας και τις προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά μας για να μπορέσουμε να γίνουμε η ρηξιακή και εξεγερσιακή δύναμη αντίστασης που θα κάνει τις γειτονιές και τις πόλεις μας κινούμενη άμμο για κράτος, αφεντικά και φασίστες.

 

Ολόκληρο το πρόγραμμα στην αφίσα της Συνέλευσης:

 

 

afisa1

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.